Samen groeien

Iedere training of workshop die ik geef, maak ik speciaal voor jou.
Geen standaard opzet, maar echt afgestemd op je wensen.
Ik werk samen met professionele acteurs en trainers,
zodat je ons ook kunt inzetten voor grotere groepen en intensievere sessies.

Ik wil meer weten

Samen leren

In deze tijd staat samenwerking centraal. En terecht.
Want een goede samenwerking zorgt ervoor dat het geheel meer is dan de delen.
Ook leren doe je effectiever samen. En niet alleen dat. Het is nog leuker ook!

meer weten?

Samen leren. Samen groeien

In mijn trainingen daag ik je uit om je talenten in te zetten en uitdagingen aan te gaan. Soms gaat dit over ‘kunnen’, soms gaat het meer over ‘zijn’. Tijdens een training leer je in groepsverband. Dit vergroot je leermogelijkheid. Want samen kun je experimenteren. Oefenen. Je daagt jezelf uit om uit je comfortzone te stappen. In een veilige omgeving natuurlijk. En je leert van elkaar. Door te kijken en elkaar feedback te geven. Een training is altijd maatwerk, want alleen zo zorg ik ervoor dat wat we doen aansluit bij waar je behoefte aan hebt.

we cannot teach people anything; we can only help them discover it within themselfs.

Uit je comfortzone stappen

Je groeit als je nieuwe dingen probeert. Nieuwe vaardigheden ontwikkelt. Experimenteert. Uit je comfortzone stapt. De dingen die buiten je comfortzone vallen, zijn die dingen waar je nog niet bekend mee bent. Die je spannend vindt of misschien zelfs liever uit de weg gaat.

Maar de magie is juist buiten je comfortzone. Daar ontdek je kanten van jezelf die je nog niet kende. Daar wordt je verrast. Stap uit comfortzone en stel jezelf open voor nieuwe idee├źn, situaties, relaties en uitdagingen.

Ga waar de magie is!

 

Eigen verantwoordelijkheid

Jij bent, net als iedereen, zelf verantwoordelijk voor jouw eigen ontwikkeling. Groei en ontwikkeling ontstaan alleen als jij besluit om in beweging te komen. Ik zal je ondersteunen en de randvoorwaarden bewaken, maar er verandert alleen iets als jij hier bewust voor gaat.Enkele reacties van deelnemers

diverse trainingen en bij verschillende bedrijven

“Ik ben zeer zeker blij met de resultaten en met de training! Hopelijk mag ik nog een training bij jou volgen! Hartstikke bedankt Suzanne, je doet het geweldig. Keep up the good work!! ”

Deelnemer training interviewtechniek

“Ik had me geen fijnere trainer kunnen wensen. Ik heb tussendoor een keer gebeld en een uur met haar aan de telefoon gezeten. Ook toen was ze een en al oor.”

Deelnemer training 'eigenaarschap'

“Zeer leuke trainer en training. positieve insteek en erg motiverend.”

Deelnemer training 'eigenaarschap'

Ik wil hier meer van weten

Wil je vrijblijvend onderzoeken wat de beste aanpak is? Neem even contact op.

Ik wil eens met je praten