Jij bent uniek!

Jouw talenten maken jou uniek. Je laten leiden door wat je echt belangrijk vindt, geeft energie.
Weet jij nu nog niet wat dat precies voor jou is, ga dan samen met mij op onderzoek.

Afhankelijk van je coachvraag bereik jij jouw resultaat binnen 2 tot 6 gesprekken.

 

Meer weten?

In je kracht!

Meer energie? Op zoek naar je missie? Je talenten ontdekken?
Afhankelijk van je coachvraag bereik je jouw resultaat binnen 2 tot 6 gesprekken.

meer weten?

Talentcoaching

Bedenk je wel eens hoe het zou zijn om werk te doen dat precies bij je past? Dat je iedere dag geniet van wat je doet? Dat je jouw talent volledig benut? Zelfinzicht is de eerste stap. Wat zijn jouw talenten, waar ben jij goed in? Waar krijg jij energie van? Wat geeft betekenis aan jouw leven?

Talentcoaching is gericht op het ontdekken van jouw talenten en kwaliteiten (wat je goed kan) en deze af te stemmen op je drijfveren (wat je graag doet). Je vormt je een helder beeld van je doel en ontdekt wat jouw kwaliteiten en mogelijkheden zijn en hoe je deze het best kunt inzetten.

Heb je naast onze sessies behoefte aan professionele testen of hulpmiddelen? Ik werk op dat gebied intensief samen met een professioneel en getalenteerd bureau, gespecialiseerd in onderzoek en assessments.

Loopbaancoaching

Welke baan past bij mij? Welke studie kan ik het best volgen? Hoe schrijf ik een goede sollicitatiebrief? Wat vermeld ik op mijn CV? Hoe voer ik een sollicitatiegesprek? Allemaal vragen waarbij loopbaancoaching jou verder kan helpen.

Deze vorm van coaching is er op gericht om te achterhalen wat je wil in je werk en uit te stippelen hoe je daar komt. Ik ondersteun je bij je ontwikkeling in je werk of begeleidt je bij de zoektocht naar (ander) werk

 

Als dat wat je goed kan, samenvalt met wat je graag doet.

Ken Robinson over ‘je element’


Wat investeer je?

Wil je een losse sessie met mij? Omdat je graag inhoudelijk wil sparren? Of een spiegel voorgehouden wil krijgen? Wil je gewoon even wat kritische vragen van de advocaat van de duivel? Alles is mogelijk. Dan reken ik 85, – per uur. Wil je liever meerdere sessies, kies dan direct voor een traject. Dat is voordeliger. Neem contact op voor vrijblijvende informatie.