Samen sterker

Zelfsturing, eigenaarschap, samenwerking, afstemmen en overleggen.
Zoek je samen met je team nog naar jullie kracht? En kan je wel wat hulp gebruiken?
Teamcoaching helpt jullie effectief samenwerken, prettig communiceren
en samen de resultaten halen die je wil halen.

meer weten?

Teamontwikkeling

Wat is jullie stip op de horizon? Waarom zijn jullie een team? Waar gaan jullie voor? Samen antwoord geven op deze vragen, geeft richting. En zorgt ervoor dat je weer weet waar jullie samen voor willen gaan.

meer weten?

Meer plezier? Het beste in elkaar naar boven halen?

Bij begeleiding van teams gaat het vaak om het zien en doorbreken van teampatronen. Hiervoor is inzicht nodig en lef om het anders te durven doen. Veiligheid is hiervoor van belang.

Tijdens teamtraining ontdekken we elkaars talenten en gaan we in gesprek over ieders uitdagingen. Hierdoor ontstaat verbinding en betrokkenheid, zodat teamafspraak ook echt teamafspraak wordt.

Ik help nieuwe teams met het maken van een krachtige start. En bestaande teams waarbij het even niet swingt of die voor een spannende uitdaging staan. Zelfsturing bijvoorbeeld.

Over teamontwikkeltrajecten die ik heb begeleid

Lees hier enkele reacties van deelnemers en leidinggevenden

“Je bent een sprankelend persoon, jouw enthousiasme werkt aanstekelijk.┬áJe bent in staat snel inzicht te krijgen op de persoon binnen het team. Je daagt mensen uit, probeert het beste in hen naar boven te halen. Je benaderd mensen op een respectvolle wijze en laat mensen in hun waarde”

J. Luijbregts - teamleider

“Ik heb je in korte tijd leren kennen als een enthousiast persoon. Meedenkend, luisterend en flexibel. Iemand die goed de spiegel voor kan houden en er altijd iets positiefs uit weet te halen. Daar krijgt een mens zelfvertrouwen van! ”

A. faes - teamleider

Ik heb je als een warm en bevlogen trainster ervaren. Je wist de groep altijd ‘draaiende’te houden. Ik heb me altijd welkom en prettig bij je gevoeld. Dat kwam door je persoonlijkheid en positieve energie!

E. Hortensius - teamlid

Samen praten over de mogelijkheden?

Ik denk graag samen met je na over de mogelijkheden. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

een vrijblijvend gesprek?